Požeški ribiči pozivaju: “Pomozimo malenom Svenu da ozdravi. Svaka donacija je dobrodošla jer je od srca”

Autor: DK

SVENPOŽEGA – Članovi požeške Športsko ribolovne udruge “Ulovi i pusti” ovih su dana pokrenuli akciju prikupljanja pomoći za obitelj svog prijatelja ribiča Dražena Jurkovića. Njegovom 16- mjesečnom sinu Svenu dijagnosticiran je tumor i nalazi se u Klaićevoj bolnici na kemoterapijama.

– Dražen je iz Slavonskog Broda, no u ovakvim situacijama ljudsko srce ne poznaje granice. Strastveni je ribič i preko ribolova smo upoznali njegovu veličinu i dobrotu. Dražen je hrvatski branitelj, živi u maloj kući s majkom, djecom i suprugom Ivanom. Dodatne muke im zadaje kredit u švicarcima tako da im je pomoć u ovim trenucima itekako potrebna. Bolnički apartmani su zauzeti, a bilo koja druga varijanta boravka u Zagrebu je preskupa jer nemaju novca. Maleni je u teškom stanju i otac i majka su odlučili biti cijelo vrijeme uz svojeg anđela pa su primorani svakodnevno putovati na relaciji Slavonski Brod – Zagreb. Pomozimo prijatelju “po štapu” i dat će Bog da bude sve u redu – pozivaju članovi udruge “Ulovi i pusti”.

Pomoć za malenog Svena prikuplja se u svim županijama, a požeški ribiči pozivaju sve ribiče iz Požeško-slavonske županije, ali i one koji to nisu, a žele pomoći, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu.

ulovi svi

Za obitelj Jurković otvoren je račun: ZABA, Sven Jurković, IBAN HR8923600003116895403, ZABAHR2X. Novac se može donirati i u Udruzi, a svaka će donacija biti evidentirana i proslijeđena obitelji bolesnog dječaka.

– Svaka kuna je dobrodošla, neka ne bude nekome neugodno ako može dati 10-20 kuna jer znamo da je od srca – poručuju požeški ribiči.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »