Požeški osnovnoškolci postigli prestižne rezultate na državnom natjecanju

Autor: D.K.

POŽEGA – Gradonačelnik Požege Vedran Neferović primio je mlade sportaše koji su postigli izvanredne rezultate na državnom školskom natjecanju u Poreču. Sve su to redom učenici osnovnih škola sa područja Grada požege koji su osvojili medalje, na takmičenju u malom nogometu, trčanju i šahu.

U kratkom druženju gradonačelnik Neferović poželio im je još takvih i boljih uspjeha koji se postižu samo upornošću što će sigurno rezultirati sa još boljim uspjehom u natjecanjima koja su ispred njih.

Naš poznati “veoma mladi šahist” Erik Hajpek izborio se za 13. mjesto na međunarodnom šahovskom natjecanju koje je održano u Crnoj Gori. Vrijedno je za spomenuti i uspjeh Jakoba Jajića iz Osnovne škole Julija Kempfa koji je treći u trci na 400 i to među djecom sa posebnim potrebama.

Malonogometna ekipa Osnovne škole Antuna Kanižlića, koju čine Marin Vukušić, Ivan Žuljević, Leo Bošnjak, Antun i Danijel Smojvir, Dominik Novak, Stjepan Štetić, Entoni Nekić, Tomislav Soldić i Nikola Obradović osvojila je prvo mjesto

Šahisti Osnovne škole Dobriše Cesarića osvojili su treće mjesto, i to Matko Radojčić, Tibor i Ivor Kakuk, Stjepko Čuljak i Marko Skukan.

Nikako ne treba zaboraviti njihove trenere i mentore i sve one koji su s njima rdili, podržavali ih te na taj način pomogli da ostvare vrijedne i zapažene rezultate koje Grad Požega prepoznaje i za što će uvijek davati potporu u svojim mogućnostima.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot