Požežani zlatni na međunarodnom turniru u Splitu: “Sretni smo, no najvažnije je da su svi jako dobra djeca”

Autor: DK

limačiPOŽEGA/SPLIT – Malonogometaši NK Slavonije, u kategoriji 2005. godište i mlađi, pobjednici su Međunarodne završnice Sportskih igara mladih koje se održavaju u Splitu.

-Nakon što smo postali prvaci Hrvatske, plasirali smo se i na međunarodno natjecanje gdje smo igrali s ekipama iz Srbije i Bosne i Hercegovine. U finalu smo s 1:0 dobili bosansko-hercegovačku ekipu i bila je to jako teška utakmica u kojoj su snage odmjerile dvije podjednake ekipe – rekao nam je Matej Ivanković, trener požeških nogometaša.

Zlatni Požežani u Splitu ostaju do subote te će iskoristiti slobodno vrijeme za kupanje i odmor, a danas će biti na svečanosti proglašenja pobjednika.

-Kada smo prošli puta bili u Splitu išli smo zajedno na nogometnu utakmicu na Poljud gledati Hajduk-Iasi. Nažalost, sinoć nismo stigli na utakmicu protiv Maccabija jer smo tek bili na putu do hotela, a utakmica je već bila počela. Proslavili smo pobjedu u hotelu. Svi smo sretni zbog osvojene zlatne medalje, no meni kao treneru je najvažnije da su svi oni jako dobra djeca i dobri učenici – dodao je trener Ivanković.

Mali su nogometaši na dan odlaska u Split bili na prijemu kod gradonačelnika Vedrana Neferovića. Na njegov upit hoće li se vratiti s medaljama, uglas su odgovorili potvrdno. Obećano-ispunjeno, a medalje su i ovaj puta zlatnoga sjaja. Za očekivati je da će se ponovno susresti s gradonačelnikom Neferovićem u istom sastavu kako bi se još jednom javno u požeškoj Gradskoj vijećnici podičili sa novim zlatom.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: