Požeški lovci u rujnu ponovo domaćini Državnog prvenstva u lovnom streljaštvu

Autor: Jelenko Topić

Kao i prethodnih desetak godina, Lovački savez Požeško-slavonske županije bit će na poznatom strelištu u Bzenici pokraj Pleternice u rujnu domaćin Državnog prvenstva u lovnom streljaštvu. To je konačna odluka Izvršnog odbora Hrvatskog lovačkog saveza, a njihovo Povjerenstvo za natjecanja održalo je sjednicu u Požegi na kojoj je dat prijedlog za navedeno prvenstvo.

-Raspravljali smo o i prijedlogu  Pravilnika za lovno streljaštvo s obzirom da je na lovačkom strelištu u Bzenici protekle godine instalirana oprema za još jednu disciplinu lovačkih natjecanja, a to je vepar u trku – kazao nam je Branko Bertelović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije. Tako bi i ta disciplina trebala biti uključena na ovo veliko natjecanje kada će nastupiti više od stotinu lovaca iz svih županija.

Državno prvenstvo će se održati od 11. do 13. rujna, a  požeški lovci već se za njega intenzivno pripremaju. Namjera im je i ove godine postići visoku razinu organizacije tog natjecanja, a kako je poznato Lovački savez Požeško-slavonske županije već je u nekoliko navrata proglašen najboljim organizatorom takvih priredbi na razini Hrvatskog lovačkog saveza.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88