Požeški juniori šesto u našoj zemlji uz više dobrih pojedinih strijerlaca

Autor: Jelenko Topić

Proteklog vikenda u Vinkovcima je održano Prvenstvo Hrvatske za juniore u gađanju zračnim oružjem međunarodni program na kojemu je nastupila ekipa juniora Streljačkog kluba “Požega”.

Iako su uz već iskusnog Gašpara Klarića u ekipi bila i dva kadeta kojima  je to prvo juniorsko prvenstvo ostvarili su dobar ekipni plasman zauzeli su ekipno šesto mjesto. Posebno iznenađenje je napravio Ivan Pavao Laštovica kojemu je ovo bilo i prvo natjecanje općenito, a još veliki meč od 60 hitaca odradio je bez  velike treme kao da mu nije prvi put. Uz njega je i Vedran Živković odradio dobro i ako nisu ostvarili visoki plasman pokazali su napredak, dok je Gašpar zauzeo deveto mjesto pojedinačno sa krugom zaostatka za finalima jer pogodio je 532 kruga, a za finale mu je trebalo 533 za što je kriva jedna šestica.

-Ovo je svejedno  veliki uspjeh nakon dugo vremena ne treniranja i još pridržavanja epidemioloških mjera – ističe trener Petar Bosanac i dodaje da je pred Vedranom i Ivanom Prvenstvo Hrvatske za kadete, no još je upitno dali će se održati. Uz  njih trojicu u ženskoj konkurenciju je nastupila i Kristina Josipović i uz veliku  tremu odradila meč te se plasirala među prvih dvadeset strijelaca Hrvatske.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »