Požeški gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić zahvalio svima za doprinos kvaliteti života, a biskup dr. Antun Škvorčević pozvao na zajedništvo [FOTO]

Autor: Jelenko Topić

Predstavnici gospodarskog, društvenog, vjerskog i kulturnog života Požege nazočili su svečanom predblagdanskom prijamu gradonačelnika Požege dr. sc. Željkla Glavića u prostoru Gradske knjižnice, a među gostima su bili požeški biskup dr. Antun Škvorčević, požeško-slavonska županica Antonija Jozić, njeni zamjenici Ferdinand Troha i Nikola Ivanović, gradonačelnica Pleternice Marija Šarić i drugi.

-Zahvaljujem se svima koji su kroz ovu godinu doprinijeli kvaliteti života u gradu ponajprije zdravstvenim radnicima koji su brinuli o pandemiji, gospodarstvenicima za očuvanje radnih mjesta, djelatnicima u obrazovanju, te svima drugima – istakao je u pozdravnoj riječi domaćin dr. sc. Željko Glavić uz kojega su bili njegov zamjenik dr. sc. Borislav Miličević i predsjednik Gradskog vijeća Požege Matej Begić. Uputio je čestitku za Božić i Novu godinu.

-Bog sebe dade za nas, a Božja duhovnost je sebe dati za drugoga – kazao  je okupljenima požeški biskup dr. Antun Škvorčević. Pozvao je da učinimo sve što mi možemo radi bolje sutrašnjice počevši od zajedništva na svim razinama.

-Nema napretka u ničemu ako idemo jedni protiv drugih – istakao je biskup Škvorčević. Sudionici, među kojima su bili čelni ljudi brojnih tvrtki ovog kraja,  su se zadržali u neformalnom razgovoru i druženju tijekom domjenka.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek