Požeški ekonomista Mitar Obradović na čelu Sanacijskog vijeća brodske bolnice

Autor: Požega.EU

Bez naslovaPOŽEGA/SLAVONSKI BROD – Kako se i očekivalo diplomirani ekonomista Mitar Obradović  iz Požege na zatvorenom dijelu sjednice Vlade RH imenovan je novim predsjednikom Sanacijskog vijeća  Opće županijske bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu. Tu funkciju on će obavljati volonterski. Dobrim poznavateljima prilika to nije iznenađenje jer se o ovom imenovanju špekuliralo i prije jedne od ranijih sjednica Vlade.

Požeškoj javnosti Obradović je poznat odranije ponajprije kada je bio pročelnik Porezne uprave Požega, zatim je radio u Komunalnoj tvrtki „Tekija“, te bio predsjednik NK „Slavonije“ u vrijeme kada je mnogo uloženo u saniranje i renoviranje stadiona i tribina, te osjetno poboljšano ustrojstvo kluba i sanirana teška financijska situacija. Unazad nekoliko godina Obradović je direktor Podružnice zagrebačke Financijske agencije FINA u Požegi. Imajući u vidu njegovo članstvo u SDP-u medijska i politička javnost Slavonskog Broda ovo imenovanje dovodi u vezu i sa skorim izborima. Inače, ima naznake da su tom gradu mnogi nezadovoljni kadrovskim rješenjima u Općoj županijskoj bolnici „Dr. Josiop Benčević“ (pogotovo članovi SDP-a) jer je novoimenovana sanacijska upraviteljica dr. Ljepša Rakas Vujčić iz Nove Gradiške i to navodno članica HDSSB-a tako da tamošnji mediji spominju koaliciju SDP-a i HDSSB-a pred skore parlamentarne izbore u Petoj izbornoj jedinici.

Mišljenja su u Brodu, koji je mnogo veći grad od dva spomenuta, ima dovoljno vlastitih stručnih, iskusnih i intelektualno jakih kadrova tako da ih ova rješenja „sa strane“ pomalo iznenađuju i obeshrabruju tim prije što su iz njihovog grada dva visokopozicionirana SDP-ovca aktualni ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i glavni tajnik stranke Igor Dragovan!

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot