Požeški dragovoljci domovinskog rata sportskim susretima s kolegama iz drugih krajeva pokazali zajedništvo uz svoje udruge /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Sportskim susretima u malom nogometu i gađanju zračnom pučkom na požeškom Sportsko-rekreacijskom centru Gradski ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata Požega obilježio je 25. obljetnicu djelovanja svoje udruge na državnoj razini.

Predsjednik ogranka Josip Pavunčec  je istakao da na ovaj način još jednom pokazuju jedinstvo i zajedništvo ratnih suboraca i prijatelja prisjećajući se onih kojih više nema među nama. Nazočili su predstavnici brojnih braniteljskih udruga ovog kraja.

-Želim vam puno zdravlja i sportskih uspjeha uz zahvalnost za sve što ste učinili – kazao je u pozdravnoj riječi zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović. Na susretima je nastupilo desetak braniteljskih ekipa iz Vukovara, Đakova, Svete Nedelje, Zagreba, Kutjeva i drugih mjesta.

-Vaše ime dragovoljci sve govori jer ste svoj život stavili na kocku braneći našu domovinu – istakao je otvarajući susrete gradonačelnik Požege Darko Puljašić, a u sklopu njih održana je i revijalna utakmica ženskih malonogometnih ekipa.

Nakon završetka natjecanja dodijeljena su priznanja za postignute rezultate, te je nastavljeno druženje sudionika.  

Foto: D. Krstanović [FGAL id=258558]        

Komentiraj: