Požeški dječji maskenbal (FOTO GALERIJA)

Autor: S.P.

POŽEGA – Osnovne gradske škole u suradnju sa Turističkom zajednica grada Požege i ove godine su organizirale Požeški maskenbal.

Vesele povorke su se predstavile na gradskim ulicama u kojima su sudjelovali učenici od prvog do četvrtog razreda. Centralni dio manifestacije je bio u sportskoj dvorani Grabrik.

Najpopularnija maska svakako je bila ona Spužva Boba, a najviše maštovitih skupina pripremili su mališani OŠ Antuna Kanižlića koji su se maskirali u lego kocke, malce, autiće, robotiće, igračke, Barbike, vojnike, neizostavnog Spužva Boba  i karte za poker. Osnovna škola J. Kempfa odlučila je predstaviti dječju sobu, superheroje, gusare i vikinge, glazbene mobile a naravno, neizbježni su bili i žuti malci te spužva Bob. Ni mališani Katoličke osnovne škole nisu odoljeli Bobovoj popularnosti, a mali Cesarići sa učiteljicom Snježanom Potočnjak odlučili su donijeti i dašak prošlosti svojih prabaka i pradjedova pa su prikazali igračke iz tog vremena.

Vedran Neferović, požeški gradonačelnik

Sve okupljene u sportskoj dvorani pozdravio je gradonačelnik Vedran Neferović s kojim je bio i njegov zamjenik Mario Pilon.

-Dragi učenici, od srca vam želim da se dobro zabavite, da budete veseli i da u vašim srcima takvo veselje traje cijelu godinu. Odraslima želim da u tom dječjem veselju iskreno uživaju – rekao je gradonačelnik Neferović.

Za sudjelovanje na maskenbalu svi su razredi dobili prigodne zahvalnice posebice što su uložili puno truda u izradu maski, sa svojim učiteljima i nastavnicima.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot