Požeški dječji maskenbal (FOTO GALERIJA)

Autor: S.P.

POŽEGA – Osnovne gradske škole u suradnju sa Turističkom zajednica grada Požege i ove godine su organizirale Požeški maskenbal.

Vesele povorke su se predstavile na gradskim ulicama u kojima su sudjelovali učenici od prvog do četvrtog razreda. Centralni dio manifestacije je bio u sportskoj dvorani Grabrik.

Najpopularnija maska svakako je bila ona Spužva Boba, a najviše maštovitih skupina pripremili su mališani OŠ Antuna Kanižlića koji su se maskirali u lego kocke, malce, autiće, robotiće, igračke, Barbike, vojnike, neizostavnog Spužva Boba  i karte za poker. Osnovna škola J. Kempfa odlučila je predstaviti dječju sobu, superheroje, gusare i vikinge, glazbene mobile a naravno, neizbježni su bili i žuti malci te spužva Bob. Ni mališani Katoličke osnovne škole nisu odoljeli Bobovoj popularnosti, a mali Cesarići sa učiteljicom Snježanom Potočnjak odlučili su donijeti i dašak prošlosti svojih prabaka i pradjedova pa su prikazali igračke iz tog vremena.

Vedran Neferović, požeški gradonačelnik

Sve okupljene u sportskoj dvorani pozdravio je gradonačelnik Vedran Neferović s kojim je bio i njegov zamjenik Mario Pilon.

-Dragi učenici, od srca vam želim da se dobro zabavite, da budete veseli i da u vašim srcima takvo veselje traje cijelu godinu. Odraslima želim da u tom dječjem veselju iskreno uživaju – rekao je gradonačelnik Neferović.

Za sudjelovanje na maskenbalu svi su razredi dobili prigodne zahvalnice posebice što su uložili puno truda u izradu maski, sa svojim učiteljima i nastavnicima.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: