Požeški basista Vinko Kovačević snima album s bivšim Thompsonovim gitaristom

Autor: DK

Grubišnopoljac Ivan Ivanković kantautor, pjevač i gitarist kojemu se ljubav prema glazbi rodila kad je imao devet godina. Profesionalnu glazbenu karijeru započeo je 2007. godine kao gitarist, a 2011. godine okupio je bend, te danas pod svojim imenom svira diljem Hrvatske uključujući i band Marka Perkovića Thompsona do prošle godine.

Proteklih dvanaest godina bio je član i drugih bendova, a iznimno sviračko umijeće omogućilo mu je angažmane na pozornicama velikih dvorana i stadiona koje je dijelio s najvećim imenima hrvatske glazbene scene. Snimio je  i nekoliko izdanja na engleskom jeziku, a  2018. godine se posvećuje svojoj solo karijeri i započinje snimati pjesme s kojima će se predstaviti domaćoj publici.

-Velika mi je čast da su ovu pjesmu za mene napisala dva sjajna autora, Mario Vestić – autor hitova Opće Opasnosti i Najboljih Hrvatskih Tamburaša i njegov kolega Ivo Rešić. Aranžmanski dio potpisujemo Duje Ivić i ja. Riječ je o ljubavnoj baladi, snažne emocije i modernog zvuka – kazao nam je Ivan o pjesmi ‘Bijeg od sjećanja’ s kojom Ivan Ivanković najavljuje novi album.

Tijekom snimanja njegove pjesme u tonskom studiju bas gitaru je odsvirao požeški glazbenik Vinko Kovačević koji je više godina nastupao u vinkovačkom Sax bendu, a sada povremeno nastupa u pratećem sastavu popularnog Ivana Zaka.

Spot ‘Bijeg od sjecanja’:

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: