Požeške sportaše sa međunarodnih natjecanja primio gradonačelnik Neferović

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Danas je u gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović upriličio prijam u Gradskoj vijećnici uspješnim sportašima koji su postigli zavidne rezultate na međunarodnim natjecanjima. Na prijem je došlo troje natjecatelja, okićenim medaljama i zasluženim peharom mladi šahist Erik Hajpek, kick boksačica Margareta Andrišek te bacač diska i kugle Damir Ludvig.

-Želim se zahvaliti na doprinosu i prezentaciji grada  u različitim sportovima koji su možda na mariginama interesa javnosti ali javnost treba znati da imamo vrijedna dostignuća – rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Vedran Neferović te naglasio da treba naći dovoljno motivacije da se nastavi sa natjecanjima na što se grad obvezuje pomoći u svojim mogućnostima.

Erik Hajpek

Erik Hajpek

Vrijednu pažnju privlači mladi šahist Erik Hajpek koji u svojoj dobi postiže sve više zapaženijih rezultata na što je sretan i ponosan.

-Sretan sam što sam to osvojio. U mojoj generaciji do devet godina bilo nas je šesnaest a ja sam bio najbolji – rekao je ne baš rječiti Erik koji je osvojio prvo mjesto na prvenstvu EU u šahu za mlade u Murecku u Austriji.

Kick boksačica Margareta Andrišek osvojila je treće mjesto na svjetskom juniorskom prvenstvu u K 1 disciplini u Italiji na što je veoma ponosan trener KBK Bushido,Igor Krizmanić koji je izrazio veliku zahvalnost na maksimalnoj potpori koju prima od gradonačelnika Neferovića, Kickboxing klub Bushido gotovo da iz generacije u generaciju ima uspješne u vrhunske sportaše.

Bacač diska i kugle također se okitio pobjedama osvojivši prvo mjesto na Balkanskom atletskom prvenstvu za veterane koje je održano u Bukureštu. Tako je postigao osobni rekord u bacanju kugle, 14.03 metara a osvojio je i treće mjesto u bacanju diska s čime je postigao najbolji ovogodišnji rezultat.

Igor Krizmanić ispred KBK Bushido uručio je gradonačelniku Vedranu Neferoviću prigodan dar, plaketu u znak zahvalnosti za svu pomoć i zauzetost koju iskazuje prema njima i svim njihovim aktivnostima.

Igor Krizmanić i gradonačelnik Vedran Neferović

Igor Krizmanić i gradonačelnik Vedran Neferović

 

 

 

 

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot