Požeške sportaše sa međunarodnih natjecanja primio gradonačelnik Neferović

Autor: Požega Portal

blankPOŽEGA – Danas je u gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović upriličio prijam u Gradskoj vijećnici uspješnim sportašima koji su postigli zavidne rezultate na međunarodnim natjecanjima. Na prijem je došlo troje natjecatelja, okićenim medaljama i zasluženim peharom mladi šahist Erik Hajpek, kick boksačica Margareta Andrišek te bacač diska i kugle Damir Ludvig.

-Želim se zahvaliti na doprinosu i prezentaciji grada  u različitim sportovima koji su možda na mariginama interesa javnosti ali javnost treba znati da imamo vrijedna dostignuća – rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Vedran Neferović te naglasio da treba naći dovoljno motivacije da se nastavi sa natjecanjima na što se grad obvezuje pomoći u svojim mogućnostima.

Erik Hajpek

Erik Hajpek

Vrijednu pažnju privlači mladi šahist Erik Hajpek koji u svojoj dobi postiže sve više zapaženijih rezultata na što je sretan i ponosan.

-Sretan sam što sam to osvojio. U mojoj generaciji do devet godina bilo nas je šesnaest a ja sam bio najbolji – rekao je ne baš rječiti Erik koji je osvojio prvo mjesto na prvenstvu EU u šahu za mlade u Murecku u Austriji.

Kick boksačica Margareta Andrišek osvojila je treće mjesto na svjetskom juniorskom prvenstvu u K 1 disciplini u Italiji na što je veoma ponosan trener KBK Bushido,Igor Krizmanić koji je izrazio veliku zahvalnost na maksimalnoj potpori koju prima od gradonačelnika Neferovića, Kickboxing klub Bushido gotovo da iz generacije u generaciju ima uspješne u vrhunske sportaše.

Bacač diska i kugle također se okitio pobjedama osvojivši prvo mjesto na Balkanskom atletskom prvenstvu za veterane koje je održano u Bukureštu. Tako je postigao osobni rekord u bacanju kugle, 14.03 metara a osvojio je i treće mjesto u bacanju diska s čime je postigao najbolji ovogodišnji rezultat.

Igor Krizmanić ispred KBK Bushido uručio je gradonačelniku Vedranu Neferoviću prigodan dar, plaketu u znak zahvalnosti za svu pomoć i zauzetost koju iskazuje prema njima i svim njihovim aktivnostima.

Igor Krizmanić i gradonačelnik Vedran Neferović

Igor Krizmanić i gradonačelnik Vedran Neferović

 

 

 

 

 

blank

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića