Požeške skupine pokazale vrhunske izvedbe različitih plesnih stilova (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Treći dan Festivala svih festivala „Aurea fest 2016.“ na Trgu sv. Trojstva u Požegi nosio je naziv Festival plesa, a donio je zanimljiv program iako su nastupile samo požeške skupine. To su bile članice Plesnog studija Marine Mihelčić i Plesne radionice Ilijane Lončar, koje nastavljaju bogatu tradiciju plesne umjetnosti Požege, a pokazale su sve plesne stilove.Njihov nastup više stotina gledatelja toplo je primilo te ih nagradilo pljeskom.

Prije plesnog programa na pozornici na trg su stigle, te nastupile Požeške mažoretkinje uz pratnju Gradske puhačke glazbe “Trenkovi panduri”.

Središnji dio večernjeg programa bio je nastup plesnih skupina sa točkama suvremenog plesa, hip hopa, twirlinga, jazza, i klasičnog baleta, a sve je to bilo nazvano „Zaplešimo  kroz plesne stilove i boje.

Završetak ove večeri bio je  “Aurea fashion” u sklopu kojega je bila zanimljiva modna revija Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Požega i Obrtničke škole Požega.

Uz to u Pješačkoj zoni odvijao je stalni ulični program uz ulične svirače i tamburaške sastave, a na trgu ispred gradske kuće stalni Vino-Grad je je organizirana ponuda vinara i vinarskih udruga Požeške kotline, te domaćih proizvoda.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: