Požeške „Mice“ osvojile eter i 12,5 tisuća kuna

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Pet veselih Požežanki: Anamarija Jurčević, Vesna Brešić, Ana Frantz, Ivanka Mandić i vođa ekipe Jadranka Matijević, koje su inače zaposlene u Hrvatskoj pošti u Požegi, nastupajući pod znakovitim imenom „Mice“,ostvarile su zavidan uspjeh u kvizu „Pet na pet“ RTL televizije. One su rekorderke dosadašnjih emisija prvog serijalatog kviza jer su sudjelovale u čak četiri emisije, a u tri su pobijedile. Ukupno su osvojile 12,5 tisuća kuna, dakle svaka po 2500.

-Bilo nam je super, pokupile smo sve simpatije publike, kamermana i šminkerica, te doslovce uživale svaku minutu snimanja i druženja- kaže nam Jadranka Matijević. Pohvalila je svoje kolegice jer su bile složne, uvijek raspoložene, vesele i zanimljive što je vidjelo i brojno  gledateljstvo ove popularne televizije.

-U prvoj emisiji smo imale laganu tremu, ali brzo smo se opustile. Svi komentari su pozitivni, pogotovo brojnih požežana i Požežanki, te poznanika, ja jednostavno ne mogu vjerovati koliko ljudi gleda taj kviz – nastavlja Jadranka i dodaje da ih stranke na šalteru glavne požeške pošte pozdravljaju i oslovljavaju sa „Mice“. Sve je eto ispalo simpatično i pozitivno, a one su bez sumnje dobro predstavljale svoj grad Požegu i tvrtku gdje su uposlene.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »