Požeška osnovna škola „Dobriša Cesarić“ organizator je ovogodišnje Županijske smotre LiDraNo

Autor: D.K.

Osnovna škola „Dobriša Cesarić“ organizator je ovogodišnje Županijske smotre literarnoga, dramsko-scenskoga i novinarskog stvaralaštva osnovnih i srednjih škola Grada Požege i Požeško-slavonske županije – LiDraNo 2021. Tijekom proteklih godina LiDraNo je izrastao u najvrjedniju smotru literarnoga, dramskoga i novinarskog stvaralaštva među učenicima osnovnih i srednjih škola.

– Potaknuti ljubavlju prema ljepoti drage nam hrvatske riječi okupit ćemo se u našoj školi i Osnovna škola Dobriše Cesarića 17. ožujka 2021. godine otvorit će svoja vrata svim osnovnoškolcima i srednjoškolcima – budućim pjesnicima, novinarima, glumcima te njihovim voditeljima. Organizatori će odlučiti o provedbi natjecanja uživo ili on line u skladu s uputama Agencije za odgoj i obrazovanje i Stožera civilne zaštite Požeško – slavonske županije. – poručuju iz škole.

Na službenim mrežnim stranicama škole objavljivat će se informacije vezane za provedbu smotre LiDraNo 2021., dok su upute za provedbu, šifrarnik i tablice za prijavu dostupni na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

Organizatori Županijske smotre literarnoga, dramsko-scenskoga i novinarskog stvaralaštva učenika – LiDraNo 2021. su Osnovna škola Dobriše Cesarića i Upravni odjel za društvene djelatnosti – Odsjek za obrazovanje, kulturu, sport i tehničku kulturu.

Izvor: Požega.hr/OŠ „Dobriša Cesarić”

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek