Požeška Bonita, Graničar(Z) i Jakšić pobjednici među 24 ekipe

Autor: Jelenko Topić

BRODSKI DRENOVAC – NK „Hrvatski dragovoljac“ iz Brodskog Drenovca organizirao je jubilarni 20. Memorijalni malonogometni turnir u čast četiri poginula branitelja ovog sela na kojemu su nastupile 24 momčadi s područja Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije, a nazočili su mu požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, predstavnici braniteljskih udruga i drugi. Ovo selo sa oko 850 stanovnika dalo je 150 branitelja u Hrvatsku vojsku.

Turnir koji je trajao cijelu noć uz sadržajnu ugostiteljsku ponudu i prateće sadržaje pratilo je oko tisuću gledatelja, a u cjelovečernjem zabavno-glazbenom programu nastupila je skupina „Vertigo“ pod vodstvom Željka Svobode- Zeca.  Ogranak Brodski Drenovac pleterničkog Hrvatskog ženskog društva  postavio je izložbu rukotvorina, te proglasio najljepše okućnice i dodijelio nagrade njihovim vlasnicima.

Pobjednik turnira je je momčad MNK Bonita iz Požege osvojivši tako pehar, pečeno janje i novčanu nagradu od 1500 kuna.

Drugoplasirani su nogometaši Graničara iz Zagrađa pa su osvojili pehar, polovinu pečenog praseta i 300 kuna, a treći su malonogometaši Jakšića osvojivši pehar, deset porcija kotlovine i gajbu piva.

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: