Požega u najužem centru grada dobila prodavaonicu vina koja spravljaju studenti njenog Veleučilišta /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Prigodnom svečanosti u Pješačkoj zoni Požege na početku Cehovske ulice otvorena je prva prodavaonica vina požeškog Veleučilišta. Nazočili su gradonačelnik Požege Darko Puljašić, predsjednik Gradskog vijeća prof. dr. sc. Željko Glavić, predsjednik Upravnog vijeća Veleučilišta prof. dr. sc. Vlado Guberac, čelnici osječkog Sveučilišta, te Veleučilišta u Požegi predvođeni dekanom prof. dr. sc. Borislavom Miličevićem.

-Svjedoci ste da je požeško Veleučilište nedavno prošlo reakreditaciju u Agenciji za visoko obrazovanje čime je ocijenjeno najboljim u Hrvatskoj, to treba zahvaliti donedavnom predsjedniku Upravnog vijeća prof. dr. sc. Dragi Šubariću, te akademskoj zajednici i svim profesorima Veleučilišta. Podigli smo kvalitetu na višu razinu iz čega je proizašla visoka ocjena akreditacije – istakao je prof. dr. sc. Vlado Guberac, koji je posebno zahvalio svom prethodniku Šubariću na ukupnom doprinosu razvoju požeškog Veleučilišta, a posebno na upornosti za izgradnju Studentskog doma u Požegi koji će svoja vrata otvoriti početkom nove akademske godine.

Sudionike svečanosti pozdravio je i prodavaonicu otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić izrazivši zahvalnost svima koji su tomu doprinijeli.

Nakon svečanog otvaranja priređena je degustacija ponajboljih vina studenata Veleučilišta.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.