POŽEGA U BAVARSKOJ: Čelništvo grada predstavilo turizam u Njemačkoj uz tamburaše Rubato

Autor: D.K.

POŽEGA/MÜNCHEN – „Najljepša hrvatska tajna“ naziv je predstavljanja turističke ponude Slavonije u u Münchenu proteklih dana. Riječ je o događanju koje je održano u suradnji njemačkog turoperatora I.D. Riva Tours, Ispostave Hrvatske turističke zajednice u Münchenu te uz podršku Münchner Merkur tz kao medijskog pokrovitelja.

-Bavarcima smo prezentirali biser koji je još uvijek svojevrsna tajna. Slavonija ima srce, toplinu, odličnu gastronomiju i ona mora biti projekt koji ćemo zajednički promovirati. Ono što je najvažnije, grupni, ali i individualni booking prema slavonskim destinacijama je krenuo. Biciklistička tura od 22. do 29. rujna od 100 osoba je puna. U posljednje dvije godine u promociji Slavonije učinjeno je mnogo, a ovi rezultati motiv su svima za daljnji rad“, poručio je Selimir Ognjenović vlasnik njemačkog turoperatora I.D. Riva Toursa.

Uz to u centru Münchena održana je prezentacija pojedinih slavonskih destinacija, odnosno njihove turističke ponude. U prezentaciji su sudjelovali Grad Požega i TZ grada Požege, Grad Ilok, Iločki podrumi, Vinarija Kutjevo, Vinarija Brzica, Zlatni lug i drugi.

Tamo su bili gradonačelnik Požege Darko Puljašić, direktorica TZ grada Silvija Podoljak, Thomas Heinz i Leo Pandžić iz Zlatnog luga i drugi, a svirali su vrsni tamburaši požeško-brodsko-gradiškog kraja Rubato.

Okupio se veliki broj uzvanika, među kojima su bili i poslovni subjekti, pa su hrvatski sudionici imali jednistvenu priliku za susret s najistaknutijim turističkim akterima u Bavarskoj. Navedeno se ponajprije odnosi na turoperatora I.D. Riva Tours, koji u glavnom katalogu za 2018. godinu ima ponudu slavonskih turističkih subjekata na 10 stranica, što je ujedno i prvi puta da se u jednom njemačkom katalogu nalazi ponuda Slavonije i Baranje.

Foto: HT.Z.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88