Požega slavila u Kuzmici pobjedom 2:0 /FOTO/

Autor: DK

Požega je napravila veliki posao, pobjedom u Kuzmici domaćina su gurnuli u iznimno tešku situaciju, ali su sebi uvelike olakšali posao na putu do ostanka među četvrtoligašima. Posao su obavili “starci”, u prvom dijelu Klasića je prevario kapetan Miro Lujić, a u nastavku najbolji strijelac Požege Krunoslav Kahanek.

– Izgorjeli smo u velikoj želji, nakon pobjede u Kaptolu željeli smo se novom pobjedom vratiti u igru za ostanak, ali nažalost nismo uspjeli. Nismo uspjeli uspostaviti inicijativu u sredini terena, jednostavno su danas bili bolji iako smo kod 1:0 imali prigode za vratiti se u utakmicu. Čestitam Požegi na zasluženoj pobjedi, mi ćemo bodove tražiti u sljedećim utakmicama – izjavio je Zdravko Novak, trener Kuzmice.

 Psihološki jako teška utakmica u kojoj smo dominirali od samog početka i u kojoj su dečki pokazali da vrijede daleko više od trenutnog stanja na tablici, a što im stalno ponavljam. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, a sucma na korektnom suđenju – riječi su Tomislava Vukoje, trenera Požege.

blank

Test: sportalo.hr

Foto: D. Krstanović

Komentiraj: