Požega nakon slatinske Mesoprerade dobiva još jednu slavonsku mesnicu – u Ulici svetog Roka!?

Autor: Jelenko Topić

Unatoč činjenici da u svim trgovačkim centrima opskrbnih lanaca u Požegi imaju odjele mesnica, te uz to još je otvoreno više takvih prodajnih objekata mesa i mesnih prerađevina, u zadnje vrijeme otvaraju se nove mesnice. Tako prema našim saznanjima svježe meso se sada u Požegi može kupiti na  više od deset lokacija.

Kako je poznato Mesoprerada iz Slatine nedavno je otvorila mesnicu u sklopu objekta Gradske tržnice gdje je lokal za tu namjenu uredio gospodar tržnice Komunalac Požega.

Uskoro će se ovdje otvoriti još jedna prodavaonica svježeg mesa. Otvorit će je, navodno u Ulici svetog Roka, Osatina grupa iz đakovačkog kraja, koja inače uz svome vlasništvu ima više farmi goveda i tovilišta svinja. Oni su raspisali natječaj za prijem u radni odnos dva mesara, a ovih dana otvaraju mesnicu i u Slavonskom Brodu.

Raspolažu i pogonom za preradu mesa smještenom na 3380 četvornih metara proizvodnog prostora, opremljenog suvremenom tehnologijom koja osigurava pravovremenu kontrolu svih tehnoloških procesa.

-Sa svojom proizvodnjom trajnih, polutrajnih i obarenih proizvoda, svježeg i mljevenog mesa, te pripravaka od mljevenog mesa cilj nam je pozicionirati se na tržištu kao lider po kvaliteti. Tu viziju zasnivamo i postižemo kvalitetom te kontroliranim zaokruženim procesom proizvodnje od naše farme do Vašeg stola – poručuju iz Osatina grupe dodajući da su kontrolu cjelokupnog procesa osigurali implementacijom suvremenog sustava slijednosti koji komunicira podatke kroz barkodove od ulaza sirovine i repromaterijala pa sve do gotovog proizvoda.

Komentiraj: