Požega nakon slatinske Mesoprerade dobiva još jednu slavonsku mesnicu – u Ulici svetog Roka!?

Autor: Jelenko Topić

Unatoč činjenici da u svim trgovačkim centrima opskrbnih lanaca u Požegi imaju odjele mesnica, te uz to još je otvoreno više takvih prodajnih objekata mesa i mesnih prerađevina, u zadnje vrijeme otvaraju se nove mesnice. Tako prema našim saznanjima svježe meso se sada u Požegi može kupiti na  više od deset lokacija.

Kako je poznato Mesoprerada iz Slatine nedavno je otvorila mesnicu u sklopu objekta Gradske tržnice gdje je lokal za tu namjenu uredio gospodar tržnice Komunalac Požega.

Uskoro će se ovdje otvoriti još jedna prodavaonica svježeg mesa. Otvorit će je, navodno u Ulici svetog Roka, Osatina grupa iz đakovačkog kraja, koja inače uz svome vlasništvu ima više farmi goveda i tovilišta svinja. Oni su raspisali natječaj za prijem u radni odnos dva mesara, a ovih dana otvaraju mesnicu i u Slavonskom Brodu.

Raspolažu i pogonom za preradu mesa smještenom na 3380 četvornih metara proizvodnog prostora, opremljenog suvremenom tehnologijom koja osigurava pravovremenu kontrolu svih tehnoloških procesa.

-Sa svojom proizvodnjom trajnih, polutrajnih i obarenih proizvoda, svježeg i mljevenog mesa, te pripravaka od mljevenog mesa cilj nam je pozicionirati se na tržištu kao lider po kvaliteti. Tu viziju zasnivamo i postižemo kvalitetom te kontroliranim zaokruženim procesom proizvodnje od naše farme do Vašeg stola – poručuju iz Osatina grupe dodajući da su kontrolu cjelokupnog procesa osigurali implementacijom suvremenog sustava slijednosti koji komunicira podatke kroz barkodove od ulaza sirovine i repromaterijala pa sve do gotovog proizvoda.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88