Požega dobiva još jednu Taxi službu: Uskoro će vas taxirati i Cammeo

Autor: Požega.EU

ZAGREB / POŽEGA – Vodeća hrvatska prijevoznička kompanija, Cammeo ovih je dana najavila širenje poslovanja na još šest hrvatskih gradova. Time će i službeno krenuti u realizaciju svojih planova o samozapošljavanju novih partnera u sklopu poslovnog modela Cammeo partner, što su i najavili početkom ove godine. Cammeo je već prisutan u osam hrvatskih gradova: Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku i Vukovaru, a od sljedećeg će mjeseca Cammeove usluge po vrlo prihvatljivoj cijeni biti dostupne i građanima Bjelovara, Vinkovaca, Đakova, Požege, Križevaca i Krapine.

Kao i u ostatku Hrvatske, u spomenutim gradovima Cammeo bilježi veliku potražnju za njihovim uslugama, ali zapažen interes pojedinaca koji su spremni pokrenuti vlastito poslovanje pod okriljem Cammeovog poslovnog modela.

U prvoj fazi rada, Cammeo će u ovim gradovima omogućiti samozapošljavanje za oko 40 djelatnika, a s radom će započeti već za manje od mjesec dana. Iz Uprave Cammea pozivaju sve zainteresirane da im se obrate kako bi ostvarili mogućnost za zaposlenje na radnom mjestu koje osigurava iznadprosječna primanja. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 0800 0001, odnosno putem internetske stranice cammeo-partner.hr.

-Ponosni smo što ćemo i ovu godinu zaključiti sa značajnim rastom poslovanja i prisutnošću u gradovima u kojima ovaj vid usluge dosada nije bio dostupan ili u kojima cijena usluge nije bila na prihvatljivoj razini. Širenjem poslovanja i uvođenjem novih poslovnih modela iznova potvrđujemo svoju lidersku poziciju na tržištu i stvaramo temelje za nove poslovne uspjehe.“, naglasio je između ostalog generalni direktor Cammeo grupe, g. Vladimir Minovski.

Izvor: Apriori World <info@aprioriworld.com>

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot