Požega Delaču donosi solo karijeru nastupom u TV Supertonu

Autor: Jelenko Topić

igor delač

POŽEGA- Nakon izlaska iz zabavne skupine Prva liga popularni osječki pjevač Igor Delač krenuo je u solo karijeru. Prvi korak učinio je u Požegi za koju ga vežu najveći glazbeni uspjesi jer je nastupima na festivalu „Zlatna žice Slavonije“ dobio niz nagrada za najslušanije pjesme po glasovima naših radio-postaja. Za popularnu glazbenu emisiju TV Superton Poljoprivredne televizije Delač je sa svojim pratećim sastavom u kojemu je i ženski vokal snimio tridesetak glazbenih brojeva među kojima su i njegovi hitovi „Jedan život malo je“, „Zlatna jabuka“, „Bisernicom dirnut’ ću ti dušu“ i drugi.

-Nastupima na požeškom festivalu zapravo sam stvorio estradno ime najprije sa OK bandom, zatim sa Starfishom, te Prvom ligom, pa rado nastupam u Požegi – kazao nam je Delač.

Upravo u tom gradu u tonskom studiju „Hard work“ završio je snimanje nove pjesme s kojom će se, kako očekuje, ove godine pojaviti na pop večeri Aurea festa početkom rujna na požeškom trgu Sv. Trojstva. Do tada ga očekuje podosta nastupa u zemlji i inozemstvu, a ova pjesma je najavni singl za album koji će uslijediti do kraja godine.

Snimljeni TV Superton emitirat će se premijerno u ponedjeljak 10. veljače od 20.35 sati, te reprizno u subotu 15. veljače od 21 sat. Uz to pjesme iz te emisije koristit će se kao video brojevi u programu Poljoprivredne TV.

Komentiraj: