POU Obris u Požegi provodi osposobljavanje za konobara/icu te priprematelja/icu pića i napitaka

Autor: Požega Portal

Školovani konobari/ice, kao i priprematelji/ice pića i napitaka brže dolaze do posla, zapošljavaju se u kvalitetni(ji)m ugostiteljskim objektima i za svoj rad su bolje plaćeni.

Potrebne kvalifikacije za ta zanimanja možete besplatno steći kroz ciklus edukacije Pučkog otvorenog učilišta Obris, koja se provodi u sklopu projekta “Dobro došli, izvolite” sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Stjecanje znanja i iskustva i kroz praktičnu nastavu

Konobari/ice i priprematelji/ice pića i napitaka će čak 70 % osposobljavanja provesti u praktičnoj nastavi koja će se održavati u Pizza Bolte Lounge Baru u Požegi.

Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i konkretno znanje i podiže se zapošljivost polaznika programa za zanimanja koja su iznimno tražena i cijenjena na tržištu rada pa je njihova mogućnost zapošljavanja, po stjecanju potrebnih kvalifikacija, velika.

Osposobljavanje namijenjeno nezaposlenima, starosti do 25 godina

Za stručno osposobljavanje mogu se prijaviti nezaposlene ženske i muške osobe do 25 godina starosti. Prijave se zaprimaju do četvrtka, 10. listopada 2019. godine na telefon 034/313-400, e-mail: info@pou-obris.hr ili osobno na adresi Vanje Raduša 19, Požega. Kontakti su to na kojima je moguće dobiti i više informacija o samom ciklusu edukacije.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Obris.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: