Potraga za šarenim pisanicama u Zlatnom lugu: Zanimljiva igra za mališane od 3 do 10 godina

Autor: DK

Zanimljivo natjecanje za mališane ovih će se dana održati na dječjem igralištu u sklopu restorana Zlatni lug u Donjim Emovcima. Domišljata obitelj Pandžić, vlasnici Zlatnog luga, uvijek uvodi nešto novo i prigodno kako za one starije tako i najmlađe generacije.

U Velikom tjednu, na Veliki četvrtak, 18.travnja 2019. godine u 17 sati za djecu od 3 do 10 godina bit će organizirana zanimljiva igra – potraga za šarenim pisanicama. Organizator će nastojati što bolje sakriti pisanice na igralištu, a na mališanima je da ih pronađu, što baš i neće biti lagan zadatak. Očevi i majke, bake i djedovi, koji budu doveli svoje mališane na natjecanje moći će ih samo promatrati i za njih navijati kako bi što prije pronašli pisanicu i osvojili nagradu.

Pripreme za to zanimljivo natjecanje su pri kraju. Organizator vodi brigu i o onom najmanjem detalju kako bi igra bila što zanimljivija na kojoj očekuju što više mališana. Prekrasan je ambijent Zlatnog luga na kojem ima i drugih različitih sadržaja za djecu. Svatko će moći pronaći nešto za sebe.

Kako bi natjecanje bilo što bolje organizirano potrebito je da roditelji ili njihove bake i djedovi prijave svoje mališane za natjecanje i to najkasnije do srijede 17.travnja 2019. godine, do 12 sati. Prijave za sudjelovanje se mogu poslati e-mail marketing@zlatnilug.hr ili na Facebook u inbox.

Pratiteljima mališana – natjecatelja, za očeve, majke, bake, djedove, kumove….. bit će u ponudi prigodne slastice i napitci, a kako drugačije već po pristupačnim cijenama.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »