Potporu Ivici Nikoliću i Deniju Paviću dolaze dati četiri ministra

Autor: DK

Ivica Nikolić i Deni PavićKUTJEVO – Na večerašnjem centralnom predizbornom skupu u Kutjevu kandidat za gradonačelnika Ivica Nikolić i njegov zamjenik Deni Pavić imati će prigodu ugostiti visoke goste od kojih se očekuje i nadalje nastavak pomoći i davanje potpora koje su i do sada pružali i davali Gradu Kutjevu.

Kako doznajemo na predizborni skup će se odazvati potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i ministar obrane Ante Kotormanović. Uz nazočne ministre odazvat će se i zamjenik ministra zdravlja mr.sc. Marijan Cesarik i saborski zastupnik Zdravko Ronko.

Dolaskom ovako velikog broja visokih uzvanika Kutjevčani mogu očekivati značajnije potpore u vidu raznih projekata na koje se mogu aplicirati za što je neophodna potreba potpora resornih ministarstava.

Brojne su mogućnosti koje Kutjevo još uvijek može iskoristiti u smislu razvoja i projekata koji se mogu ostvariti preko strukturnih fondovima. Znanja, iskustva i volje ne nedostaje kod bivšeg gradonačelnika Nikolića i njegovog zamjenika Pavića. Odvažili su se ponovno kandidirati, izborili se za ulazak u drugi krug izbora opravdano očekujući pobjedu kako bi nastavili sa započetim projektima i nastavkom započetih radova.

 

Komentiraj: