Potporu Ivici Nikoliću i Deniju Paviću dolaze dati četiri ministra

Autor: D.K.

Ivica Nikolić i Deni PavićKUTJEVO – Na večerašnjem centralnom predizbornom skupu u Kutjevu kandidat za gradonačelnika Ivica Nikolić i njegov zamjenik Deni Pavić imati će prigodu ugostiti visoke goste od kojih se očekuje i nadalje nastavak pomoći i davanje potpora koje su i do sada pružali i davali Gradu Kutjevu.

Kako doznajemo na predizborni skup će se odazvati potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i ministar obrane Ante Kotormanović. Uz nazočne ministre odazvat će se i zamjenik ministra zdravlja mr.sc. Marijan Cesarik i saborski zastupnik Zdravko Ronko.

Dolaskom ovako velikog broja visokih uzvanika Kutjevčani mogu očekivati značajnije potpore u vidu raznih projekata na koje se mogu aplicirati za što je neophodna potreba potpora resornih ministarstava.

Brojne su mogućnosti koje Kutjevo još uvijek može iskoristiti u smislu razvoja i projekata koji se mogu ostvariti preko strukturnih fondovima. Znanja, iskustva i volje ne nedostaje kod bivšeg gradonačelnika Nikolića i njegovog zamjenika Pavića. Odvažili su se ponovno kandidirati, izborili se za ulazak u drugi krug izbora opravdano očekujući pobjedu kako bi nastavili sa započetim projektima i nastavkom započetih radova.

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot