Poteškoće uzrokovane snijegom na području grada Požege javite na dežurni broj zimske službe

Autor: D.K.

Meteorolozi za vikend prognoziraju snježne oborine. Iako je za područje Požeštine najavljena tek manja količina snijega koji će se zadržavati na tlu, djelatnici zimske službe Komunalca Požega d.o.o. prema Planu rada zimske službe u pripravnosti su od 15. studenog 2019. godine.

Komunalac Požega d.o.o. ove je godine uveo mobilni telefonski broj na koji građani mogu prijaviti poteškoće u djelokrugu rada zimske službe kako bi ih se pravovremeno otklonilo.

Broj je 099/49 09 481.

Komunalac Požega d.o.o. održava oko sto  kilometara prometnica u gradu Požegi i prigradskim naseljima. Čišćenje se provodi prema zonama prioriteta s obzirom na lokaciju javnih službi, prometnu važnost ulica i frekvenciju prometa. Grad Požega i prigradska naselja su podijeljeni u četiri zone prioriteta. U prvoj su zoni centar grada, najfrekventnije nizinske i važnije brdske ulice dok su u četvrtoj zoni nerazvrstane ceste i ulice prema i u prigradskim naseljima.

Planom rada zimske službe obuhvaća se čišćenje snijega i održavanje nužne prohodnosti ulica u Gradu Požegi i prigradskim naseljima, te nerazvrstanih cesta u zimskom razdoblju od 15.11. tekuće do 15.03. naredne godine, a radi sigurnog odvijanja prometa u zimskim uvjetima.

Izvor: Komunalac Požega

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek