Postavljanjem stolarije Portes nova pleternička tržnica dobiva pravi sjaj

Autor: Jelenko Topić

Od sredine ove godine traje izgradnja nove tržnice u Pleternici, vrijednoj devet milijuna kuna od čega je 7,4 milijuna bespovratnih sredstava Europske unije kroz program Ruralnog razvoja, a dovršetak se očekuje do kraja ove godine.

Sada je u tijeku postavlja stolarije požeške tvrtke Portes čime će ovo lijepo zdanje dobiti pravi sjaj. Ovo je važan je projekt Grada Pleternice koji, osim izgradnje zgrade gradske tržnice sa zatvorenim i otvorenim, natkrivenim dijelom, obuhvaća i izgradnju cjelokupne prateće infrastrukture što obuhvaća parkirališnih prostora, pristupne ceste, javnu rasvjetu i pripadajuće ograde.

-Zadovoljna sam napretkom radova, ovim tempom kako se radovi izvode tržnica će biti izgrađena i prije roka – istakla je prilikom obilaska radova gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Izgradnja gradske tržnice u Pleternici odobrena je u okviru mjere ulaganje u pokretanje poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulture aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Nositelj projekta je Grad Pleternica.

Ovim zahvatom će se povećati atraktivnost grada, potaknuti razvoj ruralnog turizma, te omogućiti poljoprivrednicima, naročito mladim obiteljima, nastavak rada i kvalitetnija egzistencija.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88