Postavljanjem panela lovci u domu imaju struju, uskoro stiže i voda

Autor: Jelenko Topić

POŽEŠKE SESVETE – Na redovnoj 63. izvještajnoj godišnjoj skupštini Lovačkog društva Vražjak iz Sesveta koje okuplja 25 članova izvješće o radu u protekloj godini podnio je predsjednik Stjepan Kovačević, a dana su i ostala izvješća što su skupštinari prihvatili.

Stjepan Kovačević, predsjednik Lovačkog društva Vražjak iz Sesveta

-Plan za 2015. u potpunosti je izvršen, dosljedno provodimo donijetu lovno-gospodarsku osnovu, a radnim akcijama, na koje se lovci dobro odazivaju, postavili smo kolektore za solarnu energiju čime je lovački dom na lokaciji šume Vražjak dobio električnu struju – kazao je Kovačević dodajući da će ove godine postaviti pumpu u ranije iskopni bunar na toj lokaciji tako da će u društvene objekte uvesti pitku vodu. Osim toga izgradili su sve prateće objekte uz dom uključujući i veliku nadstrešnicu sa otvorenim prostorom za druženje i boravak lovaca.

U zajedničko županijsko lovište Sesvete ukupne  površine 2.766 hektara tijekom 2016. i 2017. godine planiraju ubaciti fazansku divljač kako bi sanirali štete na divljači uzrokovane poplavama koje su  pogodile njihove lovne površine kroz protekle dvije godine.

DSC_4596

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: