Poslovnica OTP banke u Požegi zbog sve većeg broja klijenata seli u nove i veće prostore

Autor: DK

Kvaliteta u pružanju bankarskih usluga sve je prepoznatljivija kod OTP banke i njenim poslovnicama, među kojima je i ona u Požegi koja će ovih dana preseliti na novu lokaciju, točnije na Trg sv. Trojstva 4, nadomak zgrade Gradske uprave.

Kako doznajemo OTP banka je bila osma banka po veličini na hrvatskom bankarskom tržištu, koji se redoslijed preuzimanjem Splitske banke, kako doznajemo promijenio i sada je ona na četvrtom mjestu.

Poslovnicu OTP banke u Požegi sve više posjećuju kako privatne tako i pravne osobe posebice vlasnici OPG-a koji pronalaze mogućnost kvalitetne poslovne suradnje na obostrano zadovoljstvo. Za pretpostaviti je da se Uprava OTP banke upravo zbog toga, povećanog broja svojih klijenata odlučila preseliti na drugu lokaciju gdje je i veći prostor što sve u konačnici za cilj ima učiniti ugodu i zadovoljstvo svojim klijentima.

Doprinos sve većoj prepoznatljivosti i većem broju klijenata u požeškoj Poslovnici svakako je zahvaljujući mladom i vedrom timu zaposlenika koji su spremni i na raspolaganju pomoći, pružiti i predložiti kvalitetnu uslugu.

Možda je malo poznato da je OTP banka u Hrvatskoj u sustavu OTP Grupe koja posluje u devet zemalja srednje i istočne Europe, Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Slovačkoj, Srbiji i Ukrajini.

Podsjetimo, na sadašnjoj lokaciji gdje je još uvijek Poslovnica OTP banke u Požegi poslovala je Banco Popolare banka koju je OTP banka preuzela 2014. godine.

Pohvalno je što OTP banka kroz natječaje i donacije financira u 2018. godini 47 projekata u okviru svog programa “Zeleno svjetlo za… bolje društvo“ kroz koje će se dodijeliti 400 tisuća kuna.

Tako OTP banka sedmu godinu za redom financira projekti u četiri kategorije, mladi, obrazovanje i znanost, očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine te očuvanje okoliša, humanitarni projekti i sport i dodjeljuje sredstva udrugama, klubovima i ustanovama sa sjedištem u Republici Hrvatskoj što ej u svakom slučaju hvalevrijedno i pohvalno. I to je jedan od razloga zbog čega se treba odlučiti i svoje poslovanje obavljati preko OTP banke. 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića