“Posegana” sa gostima oduševila brojnu publiku (foto galerija)

Autor: D.K.

DSC_0281 (Small)POŽEGA – Sinoć su svoj prvi koncert pred brojnom domaćom publikom imali Tamburaškog sastava Posegana  na livadi pokaraj Orljave kojom prilikom je Udruga PUMA proslavila svoj prvi rođendan.  Kao gosti na koncertu su također nastupili Tamburaški sastav Ciraki i Stjepan Jeršek Štef.

dodano u 18,33

Pod nazivom „Posegana dočekuje studente“ istoimeni požeški tamburaški sastav sa svojim gostima imao je veliki koncert na livadi pokraj Orljave u sklopu Požeškog kulturnog ljeta, a Požeška udruga mladih aktivista(„Puma“) proslavila je godišnjicu svoga rada.

Pred brojnim gledateljstvom, po slobodnoj procjeni više od tisuću osoba, uz Poseganu pojačanu sa tri vrsna glazbenika zabavne glazbe i ženske prateće vokale Jelenu i Katarinu, kao i njihovog gosta poznatog pjevača slavonskih pjesama Stjepana Jeršeka Štefa nastupili su i mladi požeški tamburaši Ciraki. Posegana je izvela i sve tri svoje pjesme, uključujući i novu za predstojeći  Aurea fest, koje su već prepoznali ljubitelji pop-tambure širom naše zemlje.

Program je bio izuzetno bogat i zanimljiv, a u ta tri sata namijenjena prvenstveno mlađoj publici izvedeno je niz popularnih melodija, ponajviše zabavnog ugođaja, koje ta populacija voli. No, bilo je tu ponešto i za ljubitelje tamburaške glazbe tako da je atmosfera kroz tu ugodnu srpanjsku noć bila izuzetno dobra i pozitivna. Tu je na otvorenom prostoru organizirana ugostiteljska ponuda restorana Schooon blick iz Vetova.

Uz prvi rođendan udruge Puma dvadesetak njenih članova okupilo se na pozornici uz glazbenike gdje je donijeta rođendanska torta, a posjetitelje koncerta oni su nagradili svojim majicama.

Koncert je snimala ekipa Poljoprivredne televizije Požega koja će ga emitirati u terminu tanmburaške emisije TV Superton u ponedjeljak 28. srpnja od 20.35 sati na MaTV kanal 504 ili putem interneta(repriza u subotu 2. kolovoza od 21 sat), a od 29. srpnja će cijela emisija biti postavljena na Youtube.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot