Poručujemo građanima da nisu sami i da nam se s povjerenjem obrate

Autor: DK

Velibor Sinčić (Small)POŽEGA – Već duže vremena poznat javnosti, koji je bio predsjednički kandidat, aktualni čelnik “Živog zida” Ivan Vilibor Sinčić na današnji dan, Praznik rada, odlučio je sa svojim kolegama družiti se sa građanima Požege.

-Danas u cijeloj zemlji imamo razno razne aktivnosti, od Zagreba do Dalmacije, Istre pa tako i ovdje do Slavonije. Pošto nisam do sada, na žalost, niti u kampanji posjetio Požegu i bio u ovom kraju ovom se prigodom želim predstavit građanima kao i sve aktivnosti u kojima sudjelujemo i za što se kao “Živi zid” zalažemo. Mi planiramo izgraditi infrastrukturu i imati cijeli niz drugih aktivnosti na ovim prostorima, od okupljanja do radnih akcija sa željom da se građanima predstavimo kako bi vidjeli da smo jedna ozbiljna i konstruktivna organizacija – rekao je Ivan Vilibor Sinčić te nastavio kako danas uz razgovor i druženje uz grah i sok organiziran konstruktivan sa svima onima koji za to budu zainteresirani te će se pustiti filmovi u uradci Živog zida.

Kao “Živi zid” u Požeštini nisu imali akcija i intervencija u sprečavanju deložacija građana što ne znači, kako je naglasio Sinčić, da toga nije bilo na ovim prostorima.

-Nismo u ovom kraju imali deložacija, ovrha na nekretninama je sigurno bilo ali se mnogi ne usude pozvati nas i istaknuti svoj problem u javnosti. Poručujem im da nisu sami i da je to sve veći problem velikog broja ljudi tako da se ne ustručavaju obratiti nam se jer samo na takav način možemo otvoriti političko pitanje a tek onda će doći do izmjene postojećeg zakona – zaključio je Sinčić.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »