Popuštanje mjera: Ukidaju se propusnice za kretanje unutar županije

Autor: D.K.

Kako doznajemo, na snagu stupaju nove mjere vezane za ograničenja kretanja koja su uvedena zbog pojave koronavirusa u RH. Načelnik Stožera civilne zaštite RH Davor Božinović potpisao je odluku kojom se ukidaju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Požeško-slavonske županije.

To znači da ćemo se u granicama Požeško-slavonske županije moći kretati bez propusnica.

Ova je mjera zasigurno olakšanje prije svega gospodarstvenicima i poljoprivrednicima koji će od sada nesmetano moći obavljati svoje djelatnosti.

Prema riječima načelnika PU požeško-slavonske Željka Grgića ukidaju se policijski punktovi na granicama gradova i općina unutar županije, no i nadalje će propusnice biti neophodne za napuštanje područja Požeško-slavonske županije te će u skladu s tim policijski punktovi i dalje biti na svim izlazima, odnosno ulazima u županiju.

Unatoč malom broju zaraženih koronavirusom u Požeško-slavonskoj županiji iz Stožera civilne zaštite pozivaju građane da se i dalje drže svih mjera poput držanja fizičke distance, pranja ruku, ponašanja u prodavaonicama i tržnici u skladu s naputcima, itd.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88