Ponovo pad motocikliste na Krndiji – veći broj opomena im nije dovoljan!

Autor: D.K.

Gotovo da nema vikenda, a da se u požeškom kraju ne dogodi nezgoda sa stradanjem motociklista. Čini se da im je državna cesta Požega – Našice, odnosno njena dionica kroz Krndiju posebno zanimljiva za vožnju. No, tu su česte nezgode i padovi motociklista. Naši izvori čak tvrde da im dio te dionice služi kao poligon za utrkivanje, pa bi očigledno tu trebalo biti više kontrola ponašanja sudionika u prometu, pogotovo onih na dva kotača.

Policijska uprava Požeško-slavonska tako je dojavila da je u nedjelju popodne oko 15 sati na navedenoj prometnici i  to njenom dijelu kroz Krndiju u blizini izvora pitke vode došlo je do pada motocikliste. Isti je zadobio povrede te je prevezen vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega.

Prema prvin informacijama motorist se kretao iz pravca Našica prema Požegi. Dolaskom do “pitke vode” na Krndiji nije uspio svladati zavoj te je udario u brdo odakle uslijed udarca završio na drugoj strani kolnika. Na svu sreću u tom trenutku nitko nije išao iza njega i njemu uausret.

Zasada nije poznata težina stradanja tog vozača. Žalio se na jače bolove u prsima.

Očevid je završio tijekom kojeg se promet tom dionicom odvijao otežano. Više detalja o promrtnoj nesreći imat ćemo po dobivanju policijskog izvješća.

Kako smo neslužbeno na toj prometnici ima dosta slučajeva padova sa motocikla i prometnih nezgoda u kojima oni sudjeluju koji se ne prijavljuju policiji tako da prave evidencije o tim stradanjima nema.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek