Polufinalna kup utakmica NK Kutjevo – NK Slavonija: Velika – subota 7.kolovoza 2021. u večernjem terminu od 20 sati

Autor: D.K.

Kutjevčani će zaigrati u polufinalu kupa s najtežim mogućim protivnikom i najbolje rangiranom momčadi u županiji što je s obzirom na kvalitetu koju posjeduje ekipa Slavonija iz Požege i opravdano i očekivano. No, igra se tek jedna utakmica i to na neutralnom terenu u Velikoj pošto je klupska infrastruktura u Požegi stradala u nedavnom nevremenu, ali ne treba zaboraviti činjenicu da se većina igrača požeškog kluba tamo osjeća kao kod kuće jer su proveli niz godina odrastajući i sazrijevajući u Kamen Ingradu i Papuku na veličkoj ljepotici, a s obzirom na kvadraturu terena bit će presudna i količina trke.

U 90 minuta je sve moguće, iako je Slavonija favorit u ovom susretu,. Svi se nadaju pobjedi . Kutjevčani vjeruju da će njihovi mladići naći snage i motiva za iskorak u ovome natjecanju, a optimizam opravdavaju činjenicom da u zadnje tri utakmice Slavonija nije uspjela slaviti nad Zelenima, a zadnji puta je to ostvarila baš u kup natjecanju u Požegi u odličnoj utakmici sa sjajnim navijačkim dekorom. Kutjevo nije igralo u finalu ovoga natjecanja jako dugo pa je možda stiglo vrijeme i za to ostvarenje.

Momčad Marka Žigića bi nakon eventualnog uspjeha u polufinalu za trofej morala ipak proći još jednu prepreku koja isto tako nije ni malo bezazlena, a radi se o pobjedniku duela Jakšić – Lipik. Iako su obje momčadi nižerangirane radi se o vrlo kvalitetnim ekipama, pa bez obzira na pobjednika veličkog dvoboja treba maksimalno respektirati oba sastava koji nisu slučajno dogurali do ove razine.

Oba susreta se igraju 7. kolovoza, ali s različitim satnicama pa će tako gledatelji moći na oba susreta pošto se onaj u Jakšiću igra u 18 sati dok će drugi susret biti odigran u večernjem terminu s početkom u 20 sati.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek