Poljoprivredna televizija proširila dostupnost i na Amis i Iskon TV-u

 

POŽEGA – Poljoprivredna televizija proširila je svoju dostupnost gledateljima te ju sada mogu pratiti i korisnici Amis te Iskon TV-a.Poljoprivredna televizija prva je i jedina televizija u Hrvatskoj specijalizirana za poljoprivredne teme, ruralni razvoj i život na selu, a do sada je bila dostupna na platformama MAXtv, Vip TV i B.net TV u Hrvatskoj te na platformi HOME.TV u Bosni i Hercegovini.

Osim na navedenim IPTV platformama, cijeli program Poljoprivredne televizije u živo se prenosi na web stranici televizije pa tako gledatelji Poljoprivrednu TV mogu gledati i na svom računalu,pametnom telefonu ili tabletu.

U programu televizije nalazi se 15 specijaliziranih emisija kroz koje se prati sve grane poljoprivrede – od ratarstva, stočarstva, povrtlarstva, vinarstva i vinogradarstva pa sve do lova i ribolova, ali i ruralnog turizma.

-Sustavno razvijamo svoj program i načine kako koristimo nove tehnologije, a sve s ciljem da budemo što dostupniji širokom krugu gledatelja. Poljoprivredna televizija partner je i saveznik poljoprivrednika i svojim radom nastojimo im pomoći u razvoju poslovanja. Stoga je jako važno da program, u kojemu redovito donosimo relevantne poljoprivredne informacije, bude što pristupačniji – rekao je Thomas Heinz Pandžić, vlasnik televizije.

Poljoprivredna televizija dostupna je sada na:MAXtv – osnovni paket kanal 504,Vip TV – prošireni paket,B.net TV – prošireni digitalni paket,Amis TV – Shema 70+ kanal 621,Iskon TV – regionalni paket kanal 710, te HOME.TV (Bih) – Osnovni paket, kanal 15.

 

0 Comment