Poljoprivredna televizija organizira na požeškom Trgu 18. rujna Agro Tour Slavonija 2021. uz nastup brojnih izlagača

Autor: DK

Poljoprivredna televizija će i ove godine početak jeseni i poljoprivrednih radova obilježiti sajmom poljoprivrede i seoskog turizma Agro Tour Slavonija 2021. na kojem će se građanima i brojnim medijima imati priliku predstaviti poljoprivrednici iz cijele kontinentalne Hrvatske, ali i šire.

-Cilj sajma je okupiti proizvođače koji se, pored standardnih bave i uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje – ističe Mihael Pandžić, direktor Poljoprivredne TV.

Sajam će se održati u subotu 18. rujna 2021. na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima.

Na ovaj način Poljoprivredna televizija želi pomoći hrvatskim poljoprivrednicima u razvoju poslovanja te im dati priliku da se predstave potencijalnim kupcima i poslovnim partnerima. Okupljanjem proizvođača nestandardnih kultura želimo potaknuti poljoprivrednike na okretanje novim kulturama inovativnim načinima rada te na stvaranje dodatne vrijednosti proizvoda koje uzgajaju.Prijave za izlagače još traju, najkasnije mogu se prijaviti do 6.rujna ove godine.
Informacije o sajmu  https://www.poljoprivredna.tv/agrotour-slavonija-2021/

Više iz kategorije