Policija traga za vozačem koji je autom udario u pješakinju (33) pa pobjegao s mjesta nesreće: “Vukao ju je na haubi 30 metara”

JAKŠIĆ – Pješakinja (33) koja se oko 18, 30 sati kretala pješačkom stazom u Jakšiću u pretposljednjem danu 2018. godine  umalo je izgubila život.

Kako neslužbeno doznajemo, nepoznato se  vozilo kretalo iz Jakšića prema Rajsavcu. Iz neutvrđenih razloga vozač je s kolnika skrenuo na pješačku stazu te udario u pješakinju. Nosio ju je na haubi gotovo 30 metara i udario  u ogradu ispred obližnje obiteljske kuće. Ozlijeđena pješakinja je prije udara u ogradu odbačena s haube. Vozač je nakon udara u ogradu ubacio u rikverc, okrenuo automobil i pobjegao s mjesta nesreće i ostavio ozlijeđenu pješakinju.

Ozlijeđenu je hitna pomoć prevezla u požešku bolnicu. O kakvim se ozlijedama radi još nihe poznato.

-Udario je u nju i na haubi ju vukao najmanje 30 metara. Bila je pri svijesti, ali ni sama ne zna kako se i što dogodilo – kažu Jakšićani.

Policija traga za nesavjesnim vozačem koji je umalo usmrtio mladu ženu te bez imalo grižnje savjesti pobjegao s mjesta nesreće. Prema registarskoj tablici koja je ostala na mjestu nesreće pretpostavlja se da je nesreću skrivio pijani sumještanin nastradale žene. Očevid je u tijeku nakon čega će biti poznati detalji ove nesreće.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment