Policija traga za kradljivcima drva, mobitela i novca

Autor: PU požeško-slavonska

U razdoblju od 1. travnja, do 22. srpnja 2021., u šumskom predjelu nedaleko mjesta Bzenica (Pleternica), nepoznati počinitelj (ili više njih), je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta i topole u vlasništvu Republike Hrvatske, kojim gospodare Hrvatske šume.

U petak, 23. srpnja 2021., policijskim službenicima je prijavio 30-godišnjak, sa područja Velike, da mu je nepoznati počinitelj (ili više njih), dana 22. srpnja 2021., u večernjim satima, dok je boravio na terasi ugostiteljskog objekta u Ulici Svetog Florijana u Požegi, otuđio mobitel marke „Samsung“.

U nedjelju, 25. srpnja 2021., policijskim službenicima je prijavio 25-godišnjak, sa područja Velike, da mu je nepoznati počinitelj (ili više njih), dana 24. srpnja 2021., u večernjim satima, dok je boravio u mjesnom domu u Biškupcima, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novčanik i novac, pri čemu je 25. srpnja pronašao torbicu i novčanik, ali nedostaje dio novca koji se u istom nalazio.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi, zbog počinjenih kaznenih djela „Krađa“.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek