Policija pronašla kradljivca lančića od dvije starice

Autor: Požega Portal

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Kroz posljednja 24 sata službenici požeške policije zabilježili su slijedeće događaje:

                   KRAĐA  DRVA

U razdoblju od 1. svibnja do 7. rujna ove godine u šumskom dijelu između mjesta Dobrovac i Klisa nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio oko 30 kubičnih metara izrađenog drveta bukve i bagrema u vlasništvu 53-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

                 PRONAĐENA BOMBA

U utorak oko 18.45 sati u mjestu Donji Čaglić (Ulica Mačkovac) 62-godišnjak je prilikom čišćenja vrta pronašao jednu ručnu bombu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Policijski službenik za protueksplozivnu zaštitu bombu je izuzeo i ona je pohranjena u prostorije policije do uništenja.

                 ZAVRŠENA ISTRAGA

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Požege kojeg se sumnjiči da je 3. rujna ove godine, oko 11 sati u Požegi (Ulici Kralja Zvonimira) otrgnuo lančić 85-godišnjakinji i potom se udaljio u nepoznatom pravcu, dok je 7. rujna oko 12.45 sati u Požegi (Ulica Stjepana Radića) 61-godišnjakinji otrgnuo lančić, te se udaljio. On je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan u pritvorsku policijsku jedinicu.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: