Policija lovi bjegunca: Iskočio je iz auta i kroz privatno dvorište pobjegao u brdo

Autor: Požega Portal

POŽEGA – U tijeku je lov na bjegunca koji je najvjerojatnije pobjegao prema području prigradskih naselja Laze Ćosine, Komušinu i Laze Vasine.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o muškarcu srednjih godina, krupnije građe kojega je brodska policija prevozila iz Slavonskog Šamca u istražni zatvor u Požegi zbog kaznenog djela kojeg je počinio izvan Hrvatske, a uhvaćen je na graničnom prijelazu.

Kako neslužbeno doznajemo vozilo brodske policije sa zatvorenikom na semaforu u Vidovcima umjesto da je skrenulo prema istražnom zatvoru, produžilo je ravno prema gradu. Prema svemu sudeći policajci su shvatili da su pogriješili i planirali su okrenuti automobil ispred ulaza u jednu privatnu kuću i vratiti se prema istražnom zatvoru. U tom trenutku zatvorenik je iskoristio gužvu, iskočio iz auta i pobjegao. Kroz privatno dvorište otrčao je u brdo.

Glasnogovornica PU požeško-slavonske odgovorila nam je samo da policijski službenici u jednom slučaju imaju pojačano postupanje.

U Dubrovačkoj ulici, Vidovcima i Vranduku vidljiv je veći broj policijskih vozila i policajaca koji pokušavaju uhvatiti bjegunca.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »