Policija i sve inspekcije provode široku akciju kontrole na izlazu iz Požege kod bivše benzinske crpke Tehnic /FOTO/

Autor: D.K.

Na istočnom izlazu iz Požege tj. na kraju Osječke ulice kod bivše benzinske postaje Tehnic, a sadašnjeg Croduxa i Stanice za tehnički pregled Bonavia, traje sveobuhvatna akcija policije, carine i svih inspekcijskih službi.

Riječ je o kontroli svih vozila što putničkih, tako i teretnih, ali i i drugih sudionika u prometu. Navedene kontrole vrše policijski i carinski službenici te više inspektora, svatko iz svog djelokruga, a koje obuhvaćaju sve vrste provjera, korištenja goriva, nosivosti teretnih vozila, poštivanja prometnih propisa i drugoga.

Kako smo saznali tu je dopremljena i pokretna stanica za tehnički pregled motornih vozila tako da na licu mjesta obavljaju kontrole ispravnosti nakon zaustavljanja vozila na državnoj cesti Požega-Našice.

Zatekli smo i neke inspektore u ugostiteljskom objektu pokraj mjesta gdje se vrši sveobuhvatna akcija policije, carine i drugih inspekcijskih službi. Mislili smo da je u tijeku nadzor i njihovog rada-ugostiteljskog objekta. Ubrzo smo shvatili da su oni došli na “zasluženu” pauzu – vrući čaj, nakon tek započetog napornog rada.

Kako doznajemo akciju će policija, carina i druge inspekcijske službe provoditi do kasnijih poslijepodnevnih sati.

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88