Policija još uvije intenzivno traga za odbjeglim Samirom Kuduzovićem: Pobjegao s ukradenim kombijem?

Autor: DK

RAJSAVAC/CEROVAC – Nastavlja se potraga za odbjeglim uhićenikom, 33-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine koji je pobjegao brodskoj policiji tijekom privođenja u požeški ekstradicijski zatvor zbog ranije počinjenog kaznenog djela.

Iz Policijske uprave požeško-slavonske javljaju da je 33-godišnjak srednje tjelesne građe, visine oko 175 cm, kratke crne kose, a u trenutku bijega bio je obučen u crvenu majicu kratkih rukava i donji dio tamno plave trenirke.

Isto tako traga se i za bijelim kombi vozilom zatvorenog oblika karoserije marke „VW Transporter“, registarskih oznaka  PŽ 325BI koje se možebitno povezuje s bijegom 33-godišnjaka.

Naime, tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 10./11. srpnja 2016. godine na parkiralištu u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici nepoznati počinitelj otuđio je navedeno vozilo koje je 51-godišnji vlasnik ostavio otključano s ključevima u kontakt bravi.

Podsjetimo, uhvaćen je su subotu na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu. Iz automobila je pobjegao u Dubrovačkoj ulici te otrčao u nepoznatom pravcu.

U poljima i na glavnoj cesti između Cerovca i Rajsavca vidljiv je većih broj interventnih policajaca i policijskih automobila. Budući da nam je glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Ivana Radić potvrdila da policija ima pojačanje postupanje na području Rajsavca i Cerovca pa je za pretpostaviti da češljaju teren u potrazi za 33-godišnjakom za kojeg neslužbeno doznajemo da mu je ime Samir.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: