Policajac ubio svoju djevojku i sebe

Autor: R.K.

72d8953a515d5f0e23fd3e4d4c193d6cUbojstvo i samoubojstvo dogodilo se u Ulici Nikole Zrinskog u Slavonskom Brodu, u novoj zgradi koju je sagradio brat ubijene žene Darko Garić te je potom ustupio jedan stan sestri na korištenje. Tu su se Beraković i Garić sastajali. Policija je dojavu o tragičnom događaju zaprimila u srijedu oko 8.20 sati i o svemu obavijestila županijsku državnu odvjetnicuLjiljanu Valinčić, koja je potvrdila da je riječ o nasilnoj smrti i naredila obdukciju.

– Šokirala me je vijest o smrti Ines Garić. Bila je žena puna života, vedra i vesela. Nije to zaslužila. Moj sin i njezina kći zajedno su išli na ples. Vidjeli smo se u nedjelju prije natjecanja na kojemu su oboje osvojili prva mjesta – kaže Berislava M., prijateljica pokojne Ines koja joj se, kaže, nikada nije žalila na probleme u vezi.

U sličnom tonu govori i Mirjana Jakovčev, ravnateljica brodske OŠ Milana Amruša, u kojoj je Ines do prije godinu dana radila na zamjeni kao tajnica.

– Ines je uvijek bila nasmijana i dobro raspoložena, ostali smo u kontaktu s njom i nakon odlaska iz škole. Svi smo zaprepašteni, nikada nismo čuli da je imala nekih problema – kaže M. Jakovčev.Prije škole Ines je radila u jednom osiguravajućem društvu kao zastupnica prodaje, a posljednjih godinu dana bila je nezaposlena.Doznajemo da je problema u vezi s Berakovićem ipak bilo. Bila je to velika ljubav, ona je zbog njega ostavila bivšeg muža s kojim je imala desetogodišnju kćer. Iza Berakovića je također propali brak. On se k njoj doselio iz policijskog stana i svi su mislili da su sretni. Ipak, nešto je “puknulo”.

– Vidjelo se da imaju problema. Ines je u posljednje vrijeme vidno smršavjela,naprosto se osušila, a Goran je bio ljubomoran. Napokon mu je rekla da ga ostavljai naredila mu da se do idućeg vikenda iseli iz stana. On to nije želio prihvatiti i zato ju je i ubio – doznajemo iz izvora bliskog obitelji pokojnice.

Isti izvor navodi kako se Beraković te noći s Ines zaključao u spavaću sobu, dok je djevojčica spavala u drugoj sobi. Zločin je navodno otkrio i policiju obavijestio otac ubijene žene, koji je tog jutra došao po unuku da je vodi u školu i u stanu zatekao tijela.

Psihofizička provjera

Neki misle da je do tragedije dovela Berakovićeva navodna psihička rastrojenost koja datira još iz 1991. godine. U službenom policijskom autu kojim je upravljao poginuli su kolege, a Beraković je još dugo nakon nesreće bio rastrojen.

U policiji, međutim, nemaju spoznaja o njegovoj navodnoj psihičkoj labilnosti i dodaju da svi kandidati koji se prijavljuju u policiju podliježu psihofizičkoj provjeri koju procjenjuju nadležne stručne službe.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot