Polaznicima projekta “Znanjem do radnog mjesta” uručeni EBC*L certifikati

Autor: D.K.

Veleučilište polaznici EBCLPOŽEGA – Polaznicima koji su uspješno završili edukaciju u sklopu projekta „Studentski poduzetnički inkubator- Znanjem do radnog mjesta“ na Veleučilištu Požege uručeni su EBC*L certifikati. Riječ je o međunarodno priznatom certifikatu poslovnih znanja koji predstavlja europsku potvrdu poslovnih kompetencija.

Kroz projekt je 40 polaznika pohađalo EBC*L edukaciju. Ovaj međunarodno priznati standard obrazovanja iz područja poslovne administracije sastoji se od dva stupnja a onim najuspješnijima dodjeljuju se certifikati koje izdaju Međunarodni centar za EBC* L i Vijeće poslovnih kompetencija za Europu.

Pred polaznicima koji su uspješno završili edukaciju koja je sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda novi su izazovi. Oni će imati mogućnost napisati svoj poslovni plan uz pomoć stručnjaka za izradu poslovnih planova.

Cilj projekta kako doznajemo od prodekana za razvoj Berislava Andrlića je povezivanje polaznika za poduzetnicima na području Požeško-slavonske župapanije kako bi sudjelovali u razvoju njihovih vještina i kompetencija te kako bi pomogli u razvoju poduzetništva ne samo u Požeško-slavonsko

Više iz kategorije