Pola godine uspješnog rada izložbeno – prodajnog salona Jelušić d.o.o. iz Kaptola /FOTO/

Autor: D.K.

Vrijrme brzo prolazi. Prošlo je već pola godine rada izložbeno – prodajnog salona tvrtke Jelušić d.o.o. iz Kaptola. U tom kratkom vremenu salon Jelušić postao je ne samo prodajno već i edukacijsko središte kontinentalnog dijela Hrvatske za korištenje profesionalne kuharske opreme. Prezentacije, koje se u pravilu održavaju početkom svakog mjeseca popunjene su do posljednjeg mjesta. Zainteresiranima se demonstrira praktičan rad na uređajima. Tako je novouređeni salon postao okupljalište predstavnika hotela, restorana, domova umirovljenika, škola i vrtića, učeničkih i studentskih domova, bolnica i vinarija te ostalih ugostiteljskih objekata.

Okupljenima top chef u Hrvatskoj, Zlatko Škara pokazuje kako se sa lakoćom pripremaju jela na dva uređaja, u parno-konvekcijskoj pećnici i nagibnoj pečenjari nove generacije njemačkog proizvođača MKN-a. Riječ je o profesionalnim uređajima koji spajaju njih više u jednom. Oni brzo kuhaju, peku, prže i roštiljaju veliki broj obroka, a štede vrijeme i energiju. Sve to može obaviti jedna osoba bez većih kulinarskih znanja. Naime, uređaj se može programirati za izradu stotinjak jela. Međutim, svakome se pruža mogućnost kreativnog kuhanja prema svojim zamislima i receptima. I na kraju, uređaji se sami peru uz napomenu da je to jedina nagibna pečenjara na svijetu koja ima sustav automatskog samočišćenja bez deterdženata. Pranje obavi za nevjerojatnih dvije minute, što značajno olakšava i ubrzava rad u kuhinji. Ovdje također treba napomenuti da se pripremanjem hrane u ovim uređajima smanjuje gubitak minerala, vitamina i boje, skraćeno je vrijeme kuhanja, hrana ostaje sočna te je smanjeno kalo. Postižu se velike uštede u energiji, radnim satima i količini potrebnih namirnica.

Jelušić d.o.o. je tvrtka specijalizirana za servis, prodaju i projektiranje opreme za profesionalne kuhinje i praonice rublja te profesionalne ventilacijske, rashladne i klimatizacijske sustave. Prateći želje i potrebe klijenata, nude savjetovanje u odabiru najbolje opreme prema iskazanim potrebama, projektiranje mikrolokacija, izradu troškovnika, prodaju i montažu opreme. Prate klijente od ideje do montaže. Minimalni jamstveni rok za novu opremu iz ponude je godinu dana.

Servis opreme, kao najvažniji segment u radu profesionalnih objekata kao što su restorani, kuhinje i praonice rublja, sastavni je dio ponude, a rezervni dijelovi za novu opremu osigurani su u periodu od sedam godina. Također, nude servis i rezervne dijelove za svu opremu iz svog djelokruga rada.

Djelatnici tvrtke redovito sudjeluju u obukama kod proizvođača i dobavljača, čime je osiguran profesionalan i odgovoran pristup svim zahtjevima klijenta. Jelušić d.o.o. u mogućnosti je ponuditi financiranje projekata do pet godina.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88