Pohvale i unapređenja policajcima, te zahvalnice tvrtkama za suradnju /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Polaganjem vijenaca ispred Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade, svetom misom u crkvi sv. Lovre u koju je prevodio generalni vikar Požeške biskupije Josip Krpeljević, te Danom otvorenih vrata policije na Trgu Sv. Trojstva gdje su građanima i predstavljeni uređaji i oprema koje policajci koriste u svakodnevnom radu, kao i svečanošću u zgradi Policijske uprave Požeško-slavonske obilježen je Dan policije i njihovog zaštitnika sv. Mihaela Arkanđela. Nazočili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević sa zamjenicima Željkom Jakopovićem i Ferdinandom Troha, gradonačelnici i zamjenici, načelnici općina, te predstavnici Hrvatske vojske, udruga iz rata, državnih institucija i umirovljenici ove PU.

Dario Dasović, načelnik Policijske uprave požeško-slavonske

-Zahvaljujem svima na podršci u radu, te dobroj suradnji posebice sa udrugama, HV, zatvorskim sustavom i državnim institucijama, nastojali smo korektno obavljati svoj posao, te ćemo tako i nastaviti- kazao je u pozdravnoj riječi načelnik Policijske uprave Požeško-slavonske Dario Dasović dodajući da je sa ovog područja 31 umrli i poginuli policijski službenik.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

Čestitke je uputio župan Tomašević.

-Naša županija je među najsigurnijim u cijeloj zemlji, ove godine slavimo 25 godina velikih pobjeda u ratu, a vi ste prepoznati po dobrim aktivnostima- naglasio je župan Alojz Tomašević.

Odlukom načelnika Dasovića pohvaljeni su brojni policijski službenici, odlukom ministra unutrašnjih poslova unaprijeđen je Željko Pavić, a zahvalnice za suradnju u povodu Dana policije dodijeljene su Kutjevo d.d. i Hrvatskim duhanima-Poslovni centar Kutjevo.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »