Pohvale i unapređenja policajcima, te zahvalnice tvrtkama za suradnju /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Polaganjem vijenaca ispred Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade, svetom misom u crkvi sv. Lovre u koju je prevodio generalni vikar Požeške biskupije Josip Krpeljević, te Danom otvorenih vrata policije na Trgu Sv. Trojstva gdje su građanima i predstavljeni uređaji i oprema koje policajci koriste u svakodnevnom radu, kao i svečanošću u zgradi Policijske uprave Požeško-slavonske obilježen je Dan policije i njihovog zaštitnika sv. Mihaela Arkanđela. Nazočili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević sa zamjenicima Željkom Jakopovićem i Ferdinandom Troha, gradonačelnici i zamjenici, načelnici općina, te predstavnici Hrvatske vojske, udruga iz rata, državnih institucija i umirovljenici ove PU.

Dario Dasović, načelnik Policijske uprave požeško-slavonske

-Zahvaljujem svima na podršci u radu, te dobroj suradnji posebice sa udrugama, HV, zatvorskim sustavom i državnim institucijama, nastojali smo korektno obavljati svoj posao, te ćemo tako i nastaviti- kazao je u pozdravnoj riječi načelnik Policijske uprave Požeško-slavonske Dario Dasović dodajući da je sa ovog područja 31 umrli i poginuli policijski službenik.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

Čestitke je uputio župan Tomašević.

-Naša županija je među najsigurnijim u cijeloj zemlji, ove godine slavimo 25 godina velikih pobjeda u ratu, a vi ste prepoznati po dobrim aktivnostima- naglasio je župan Alojz Tomašević.

Odlukom načelnika Dasovića pohvaljeni su brojni policijski službenici, odlukom ministra unutrašnjih poslova unaprijeđen je Željko Pavić, a zahvalnice za suradnju u povodu Dana policije dodijeljene su Kutjevo d.d. i Hrvatskim duhanima-Poslovni centar Kutjevo.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot