Pohod u Sarajevo-grad brojnih znamenitosti i poznatih specijaliteta

Autor: Požega.EU

sarajevo, orbus.be - Copy (2)POŽEGA – Turistička agencija „Green gate travel“ iz Velike, koja ima svoju poslovnicu u središtu Požege, priprema početkom idućeg mjeseca izlet u glavni grad susjedne nam Bosne i Hercegovine i to po akcijskoj cijeni od samo 139,00 kuna. Prijave za taj pohod obavljaju se do 30.travnja.
-Prepustite se veselom duhu sarajevskih ulica, popijte kavicu i kušajte tradicionalne specijalitete ovog divnog grada-poručuju iz agencije.
Polazak je 7. svibnja iz Požege u 07:00 ujutro (ispred Željezničkog kolodvora). Ugodna vožnja do Sarajeva uz povremena zaustavljanja radi odmora. Nakon dolaska razgledanje znamenitosti grada kao što su katedrala, Bezistan,Gazi Husrefbegova džamija, Baščaršija, Morića Han, Sebilj, Careva džamija, Gradska vijećnica, Inat kuća, obala Miljacke, Latinska ćuprija( Principov most), Saborna crkva i druge.

Nakon razgleda bit će slobodno vrijeme za šetnju, shopping, kupnju suvenira i okrjepu na Baščaršiji, a preporučuju ručak u jednoj od brojnih ćevabdžinica sa tradicionalnim specijalitetima. Pri povratku odlazak na Vrelo Bosne-omiljeno sarajevsko izletište. Povratak u Požegu planiran je oko 18:00 sati.
U cijenu je uključeno: prijevoz turističkim autobusom, turistički vodič tijekom cijelog putovanja, razgled grada prema programima, osiguranje od odgovornosti i jamčevina doplate, te ulaznica za Vrelo Bosne.

Rezervacije su moguće na  tel:034-233-319 ili mob: 098/ 9709818,email: info@greengatetravel.com ili u agenciji: Trg Sv. Trojstva 7/1, u Požegi pon-pet: 8-16 sati / sub: 10-13 sati.

/Foto: Ilustracija, orbus.ba/

Više iz kategorije