Pogledajte video prilog o općini Jakšić, odrađenim projektima, planovima za budućnost…. “Nastavljam i u novom mandatu istim tempom”

Autor: D.K.

Nije se moglo baš sve sažeti u video prilogu što je odrađeno unazad četiri i više godina od infrastrukturnih projekata, poticajnih mjera, ulaganje u obrazovanje, pomoć studentima, mladim obiteljima i sl.

Osvrt na sve je napravio aktualni načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević, a slobodno se može reći i budući jer je jedini kandidat na predstojećim lokalnim izborima za tu funkciju.

Broji su prijeđeni kilometri iz Jakšića prema Zagrebu iza načelnika Kovačevića koji je išao lobirati za različite projekte kako bi se izborio za njihovo sufinanciranje. U velikoj mjeri uspijevao je jer tolike odrađene investicije ne bi mogle biti financirane iz skromnog općinskog proračuna.

Sve ono što se do sada u nekim naseljima nije moglo odraditi u kratkoročnom je planu za realizaciju, prvenstveno misleći na ulaganje u vodovodno-komunalnu infrastrukturu. Ravnomjerno ulaganje u svim naseljima je osnovna zadaća načelnika Kovačevića koji moli svoje žitelje za razumijevanje jer sve će doći na red.

Pogledajte video prilog:

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88