Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Podržimo momčad "Slavonije" protiv Zadra u 1/16 finala kupa: Utorak, 19.rujna u 15,30 sati

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED









POŽEGA – Predstavnici Nogometnog kluba Slavonija, predsjednik Krunoslav Prpić, trener Krešimir Brkić i kapetan Slavonije Mario Majstorović najavili su utakmicu koja ih očekuje protiv Nogometnog kluba Zadar u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Priliku za prolazak među 16 najboljih ekipa klub iz naše županije nije dugo dobio, uvijek 1/16 finala kupa bila je zadnja stanica.

Posljednje tri godine naši klubovi u 1/16 finala Kupa dobivali su prvoligaške klubove, pa je tako Slavonija dvije godine za redom zaustavljena od Istre, a prošle godine Slavija iz Pleternice poražena je od Splita, te s razlogom predstavnici Slavonije mogu očekivati dobar ishod sutrašnje utakmice.

Nogometni klub Zadar trenutno nastupa u 3. HNL Jug i u prva 4. kola imaju osvojena 4 boda i postigli su samo jedan pogodak.





Krešimir Brkić, trener NK "Slavonije" Svoje viđenje sutrašnje utakmice iznio je Trener Slavonije Krešimir Brkić koji je istakao kako u Požegu dolazi klub bogate povijesti i tradicije te nekadašnji veliki prvoligaš i klub u kojem su igrali veliki igrači, reprezentativci.

-Nogometni klub "Zadar" trenirao je nekad sadašnji izbornik Ante Čačić. Zadar traži povratak na svoje stare staze slave, trenutno se natječu u istom rangu kao i mi te bi po tome sutrašnja utakmica mogla biti neizvjesna i izjednačena. Koliko sam ih pratio u zadnje vrijeme, vidim da su se pojačali da imaju i nekoliko igrača koji su igrali 1. HNL, ali mi se imamo pravo nadati i vjerovati da tu utakmicu možemo pobijediti. Mi smo njih dobro analizirali, vidio sam da imaju problema s realizacijom kao i mi, gledali smo ih zadnju utakmicu i znamo kako bi trebali igrati, a danas ćemo još odraditi taktički trening i sve snage uložiti sutra u prolaz - rekao je Krešimir Brkić, trener Slavonije.



Krunoslav Prpić, predsjednik NK Slavonije Poziv navijačima da dođu bodriti momčad "Slavonije" u što većem broju uputio je predsjednik NK "Slavonije" Krunoslav Prpić.

-Naši domaći dečki zaslužuju da ih se dođe bodriti i zaslužuju prolaz u daljnji dio natjecanja. Podrška navijača nam je uvijek potrebna kao i doza sreće jer Zadar je iskusna ekipa koja će znati kazniti svaku našu pogrešku. Treba ići srcem ali i glavom, velik je ulog naravno ali to ne treba biti opterećenje našim igračima jer nogomet se igrao i prije ove utakmice, a igrat će se i poslije. Ovo je samo jedna velika nagrada svima nama kao i gradu Požegi gdje će se moći doći pogledati jedna utakmica koja se ne viđa svaki dan – naglasio je Krunoslav Prpić.





Mario Majstorović, kapetan NK "Slavonija" Utakmica 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa igra se sutra, 19. rujna na stadionu pored Orljave s početkom u 15,30 sati. Nakon devedeset minuta ako utakmica završi bez pobjednika igraju se produžeci, a ako i tada ostane neodlučeno, sudionik osmine finala bit će pobjednik lutrije jedanaesteraca.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.