Područna škola u Grabarju dočekati će Božić s novim asfaltiranim prilazom

Autor: D.K.

Mališanima koji pohađaju Osnovnu školu – područnog odjeljenja u Grabarju Sveti je Nikola donio novi asfaltirani prilaz kojim će ugodnije koračati prema školskim klupama. Za sve one koji još uvijek čiste čizmice u nadi da će ih Sveti Nikola obići neka bude tako, a za one koji su prošli tu fazu – asfalt je prije svega inicijativa pretočena u djelo samih roditelja osnovnoškolaca predvođenih predsjednikom vijeća roditelja Josipom Malčićem koji je u dogovoru s ravnateljem Miljenkom Crnjcem te izvođačem radova Osijek Koteksom ideju i sproveo do kraja.

U svemu ovome prste ima i koronavirus koji je omeo planove i putovanja naših malih učenika na uobičajene ekskurzije diljem Lijepe naše pa je novac preusmjeren na poboljšanje infrastrukture, a iznos je pojačan nakon što su vrijedni roditelji organizirali i zabave (maskenbal i zabava povodom blagdana Svetog Nikole). Roditelji su tako sufinancirali asfaltiranje ulaza u školu i samog prilaza u neposrednoj blizini školske zgrade.

-Pozdravljam i podržavam ovu inicijativu naših roditelja s predsjednikom Malčićem na čelu, drago mi je da će naši đaci imati sada ljepše i bolje uvjete pohađanja škole jer osim asfaltiranog prilaza odnedavno u školi imamo i pitku vodu iz vodovodne mreže za što se pridružujem zahvalama samih mještana Grabarja za priključenje vodovodnoj mreži Gradu Kutjevu i gradonačelniku Josipu Budimiru koji nam je uvijek velika potpora i pomoć kad god to zatrebamo. Isto tako se zahvaljujem i na darovima za naše učenike, a poznavajući njega uvjeren sam da će nam pomoći i oko ove akcije asfaltiranja prilaza školi u Grabarju – za kutjevački.hr je rekao ravnatelj škole Miljenko Crnjac.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88