Pod ravnanjem profesorice Ljube Šolić Zboru Katoličke osnovne škole Zlatna plaketa

Autor: D.K.

Zlatna plaketa

POŽEGA – Prema netom dobivenim informacijama potvrđeno nam je da su učenici Katoličke osnovne škole Požega doslovce briljirali na Državnom natjecanju pjevačkih zborova djece i mladeži u Varaždinu, o čemu već o tome pisali.

Profesorica glazbe Ljuba Šolić telefonski nam je potvrdila da su osvojili Zlatnu plaketu što je iznad svega zavidan rezultat u odnosu na jaku konkurenciju koju su imali.

-Da, osvojili smo Zlatnu plaketu na natjecanju u Varždinu. To se odnosi na Pjevački zbor mlađeg uzrasta u kategoriji A zbog čega sam izuzetno ponosna i neizmjerno zadovoljna. To je veliko priznanje i meni osobno kao i našoj, slobodna sam reći, mladoj Katoličkoj osnovnoj školi koja pokazuje i dokazuje da ima kvalitetu. Hvala svima, krenuvši od moga ravnatelja do svih kolega i suradnika u školi. Dokazali smo da znamo i da možemo -kratko nam je u telefonskom razgovoru izjavila profesorica Šolić.

Vrijedno je za spomenuti da profesorica Ljuba Šolić nije prvi puta pobjednica sa svojim zborovima na državnoj razini. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri bilo je vrijednih i zapaženih rezultata što nas obvezuje napraviti poseban članak o tim uspjesima.

Sve čestitke svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos tako vrijednom i zapaženom rezultatu na tako visokoj razini.

Ljuba Šolić

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot