Pod ravnanjem profesorice Ljube Šolić Zboru Katoličke osnovne škole Zlatna plaketa

Autor: D.K.

Zlatna plaketa

POŽEGA – Prema netom dobivenim informacijama potvrđeno nam je da su učenici Katoličke osnovne škole Požega doslovce briljirali na Državnom natjecanju pjevačkih zborova djece i mladeži u Varaždinu, o čemu već o tome pisali.

Profesorica glazbe Ljuba Šolić telefonski nam je potvrdila da su osvojili Zlatnu plaketu što je iznad svega zavidan rezultat u odnosu na jaku konkurenciju koju su imali.

-Da, osvojili smo Zlatnu plaketu na natjecanju u Varždinu. To se odnosi na Pjevački zbor mlađeg uzrasta u kategoriji A zbog čega sam izuzetno ponosna i neizmjerno zadovoljna. To je veliko priznanje i meni osobno kao i našoj, slobodna sam reći, mladoj Katoličkoj osnovnoj školi koja pokazuje i dokazuje da ima kvalitetu. Hvala svima, krenuvši od moga ravnatelja do svih kolega i suradnika u školi. Dokazali smo da znamo i da možemo -kratko nam je u telefonskom razgovoru izjavila profesorica Šolić.

Vrijedno je za spomenuti da profesorica Ljuba Šolić nije prvi puta pobjednica sa svojim zborovima na državnoj razini. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri bilo je vrijednih i zapaženih rezultata što nas obvezuje napraviti poseban članak o tim uspjesima.

Sve čestitke svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos tako vrijednom i zapaženom rezultatu na tako visokoj razini.

Ljuba Šolić

 

 

Više iz kategorije